İddialı Salonların Olmazsa Olmazı Chester Koltuk Takımları

İddialı Salonların Olmazsa Olmazı Chester Koltuk Takımları

Oda Mobilya
18.10.2017

Yaşam alanlarınızda gösteriş ve konforu bir arada elde etmek istiyorsanız, chester koltuk takımları ile tanışmalısınız. Modası hiç geçmeyen, hatta ev dekorasyonunda yıllara meydan okuyan chesterfield koltuklar, kullanıldıkları ortama kazandırdıkları iddialı görünümle dikkat çekiyor. Bir anda salonun yıldızı olabilecek yeterliliğe sahip bu koltuklar, iddialı şıklığa sahip oldukları kadar, konforlu yapılarıyla da kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Chester koltuk takımları geçmişi oldukça eskiye dayanıyor. 1600’lü yıllara kadar desek… Adını 4.Earl Chesterfield tarafından alan bu gösterişli koltuklar, sadece tasarımıyla değil geçmişiyle de iddialı. Etkileyici renkleri, kaliteli döşemesi, konforu ve kendisine has stili ile gözleri üzerine geçen chester koltuklar, yaşam alanlarınıza aradığınız havayı katabilir. Kapitone döşemesi ve düğmeli tasarımı ile kendisine has stili herkes tarafından bilinen bu koltuklar, son yıllarda en popüler tercihlerden biri. Yeni evlenenlerin de evini yenileyenlerin de tercihi olan chester koltuk takımları, yaşam alanlarınıza özel bir dokunuş yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Chester Koltuk Takımları ile Sanatsal Bir Dokunuş… Hikâyesi olan her şey yaşamımızda farklı bir değere sahip oluyor. Bu eşyalar için de geçerli. Yaşam alanlarınızda hikâyesi olan, bir karaktere sahip ve değer taşıyan eşyaları kullandığınızda kendinizi daha iyi hissedersiniz. Üstelik sanatsal bir değeri varsa, bu his giderek büyür. Chester koltuk takımları da tam olarak bu tarz etki yaratıyor. Sanatsal bir hikâyeye sahip olması ve kullanıldığı alanlarda bunu fazlasıyla yansıtabilmesi, kendinizi iyi hissetmenize ve bulunduğu ortamda zaman geçirmekten keyif almanıza olanak sağlayacaktır.

Uzun yıllar lortların, politikacıların ve sanatçıların koltuğu olan chester koltuk takımı, şimdi sizin salonunuzda da kendisine yer bulabilir. Salon dekorasyonunda koltuk takımı seçimi yaparken, ortama sanatsal bir hava kazandıracak detaylara sahip olmasını istiyorsanız, diğer modellerle zaman kaybetmeden chester tasarımlarına yönelmelisiniz. Farklı renklerde ve stillerde chester koltuk takımları Konfor kalitesiyle de sunuluyor. Web sitemiz üzerinden modellerimizi inceleyerek bu konuda bir fikir edinme şansına sahip olabilirsiniz.

Takip Edin Instagram

@odamobilya